Small Business Susan

If on SBS 2008 your OWA looks a little funky…

From the SBS 2008 newsgroups:

Symptoms:
- When browsing the OWA website from the SBS Console Shared Folders and Web 
Sites, we get a blank white page with an error indicator in lower left corner 
of browser with the following error:

Line: 7
Char: 1
Error: Syntax Error
Code: 0
URL: https//remote.mywebite.com/owa/auth/logon.aspx?
        url=https://remote.mywebsite.com/owa/&reason=0

- Secondly when logged on through the RWW and you click on the Check Email, 
a second page is opened. This page is all white with what appears to be a 
directort or folder structure as links on it. They look similar to folders 
that would contain my emails. When I click on any of them, none seem to 
function. Also the page has a series of red X's on it next to the "folder" 
links. This behavoir is the same local as well as from remote computers.


Resolution:  

Based on my experience, this issue may occur if the new Exchange updagte is 
corrupted.  The latest Exchange Server 2007 Service Pack 1 update is 
release update Rollup 4. Please check on the Exchange server to see if it 
is applied, if not, please install it. If you have installed, please 
uninstall it and then reinstall it again.

Install the latest release update Rollup 4 for Exchange Server 2007 Service 
Pack 1
 
Update Rollup 4(Version: 8.1.311.3) for Exchange Server 2007 Service Pack 1 
(KB952580)
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=8B492ED2-EA92-412F-A852-3AA1C58D9499&displaylang=en   


2 comments ↓

  • #   Matthew Clapham on 11.25.08 at 2:51 am     

    I experienced this myself during the course of my SBS 2008 migration. Re-installing the update rollup did the trick! Thanks.


  • #   Paulie on 11.25.08 at 3:02 am     

    Update rollup 5 is out now, installed last week without problems.