Dev Days 2012–Resources (SWE)

I dag är sista benet i den road show jag varit på tillsammans med Microsoft senaste dagarna. Kul att se bekanta och nya ansikten och inte minst att se det goda intresset kring Visual Studio 2012 och ALM. Hoppas ni alla fått vatten på er kvarn att gå vidare i erat förbättringsarbete och kommer ta nytta av många av nyheterna i 2012!

Jonas Torstendahl har bloggat om evenemanget och har även med länkar till inspelningarna från tillfället i Stockholm: http://blogs.msdn.com/b/utvecklarlicenser/archive/2012/09/26/roadshow-dev-days-microsoft-visual-studio-2012.aspx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>