Search

November 2005
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

SP1 and DHCP Issues

November 19th, 2005 by

From: Sean Nienaber


Newsgroups: microsoft.public.windows.server.sbs


Subject: DHCP Issues


Date: 12 Nov 2005 22:40:42 -0800


 


Hi Everyone, thank you in advance for any help provided.  : )


 


Here is my problem:


 


My server is running SBS2003 with all patches (including SP1) installed, 2 NIC’s one internal (192.168.150.1) and one external (Broadband).  This server provides DHCP and DNS to the internal clients.


 


Everything was working fine until I installed ISA. Internet, email, dns, file sharing still works fine but the server has stopped issuing DHCP leases.  I even created a rule allowing access from “internal” to “local host” for “all traffic” on the server.  If I manually configure the clients, all works perfectly.


 


Any ideas please!


 


S


 


*************************************


 


Date: Sun, 13 Nov 2005 00:00:36 -0800


From: “Susan Bradley, CPA aka Ebitz – SBS Rocks [MVP]”


Subject: Re: DHCP Issues


Newsgroups: microsoft.public.windows.server.sbs


 


 


SBS SP1 + ISA 2004 = No DHCP?:


http://msmvps.com/cgross/archive/2005/06/22/54567.aspx


 


*************************************


 


From: Sean Nienaber


Newsgroups: microsoft.public.windows.server.sbs


Subject: Re: DHCP Issues


Date: 13 Nov 2005 00:33:52 -0800


 


Susan, thank you very much.


 


Problem solved!


 


Sean


 

Posted in SBS03_Tips | No Comments »



Comments are closed.