Search

February 2007
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

Archive for February, 2007

MOSS 2007 and SharePoint Portal 2003 on same box with redirection

February 28th, 2007 by

From: “Arne And” <sjefenoverallesjeferathotmailtodcom>Newsgroups: microsoft.public.sharepoint.portalserverSubject: Newbi question(s)Date: 28 Feb 2007 01:51:57 -0800 HelloI have a server that runs Windows Server 2003, Exchange 2003 (all SP and patches) I also had an simple website for my homepage.  The server has to partitions (C: & D: ) The website is on D:\Web under Default Web Site. Just […]

Posted in Moss 2007 | No Comments »

Domain Users group not working after migration

February 28th, 2007 by

From: <KristinaSmith discussions microsoft com>Subject: Domain Users group not working after migrationDate: Tue, 20 Feb 2007 20:14:00 -0800Newsgroups: microsoft.public.sharepoint.portalserver I recently migrated a client from WSS 2.0 to MOSS 2007.  The sites were upgraded then exported and imported into the new site using stsadm -o export/import with the -includeusersecurity option.  The domain\domain users account shows […]

Posted in Moss 2007 | No Comments »

Enabling Site Usage Reports

February 28th, 2007 by

From: <Diba discussions microsoft com>Subject: Enabling Site Usage ReportsDate: Tue, 27 Feb 2007 14:20:07 -0800Newsgroups: microsoft.public.sharepoint.portalserver Hello ~ could someone please direct me on how to enable the site usage reports in SP version 3.0.  We have enabled the Usage logging and Usage Processing services but are unable to view any reports.  Any suggestions? ************************************** […]

Posted in Moss 2007 | No Comments »

Error creating mySite in SharePoint 2007

February 28th, 2007 by

From:  <heikow66 at hotmaildotcom>Subject: Error creating mySite in SharePoint 2007Date: Wed, 24 Jan 2007 00:14:00 -0800Newsgroups: microsoft.public.sharepoint.portalserver I have problem with an mySit of an User. I deleted this Site in centraladministration of SharePoint Server 2007. Now i would like to create a new mySite for this User. First i select the language and then […]

Posted in Moss 2007 | No Comments »

How do I publish content from Word 2007?

February 25th, 2007 by

Both respondents are trying to publish from Word 2007 to their SPPS2003 portals. ************************************** From: mudgie <mudgie discussions microsoft com>Subject: How do I publish content from Word 2007?Date: Sun, 18 Feb 2007 21:08:00 -0800Newsgroups: microsoft.public.sharepoint.general I am trying to publish to my Document Management Server from within Word 2007, but my Sharepoint server isn’t listed (only […]

Posted in Office System 2007 Client Stuff, SPPS03_Tips | No Comments »

Sharepoint 2007 development environment

February 25th, 2007 by

From: derek.cash-peterson at bigbad tod comNewsgroups: microsoft.public.sharepoint.portalserverSubject: Sharepoint 2007 development environmentDate: 16 Feb 2007 11:34:28 -0800 I have a staging server running sharepoint 2007. I have two different developers running a development environment. We can’t figure out what the best way to set up our environment. Should we each have our own configuration and content […]

Posted in Moss 2007 | No Comments »

HelpDesk is not installed in this farm

February 24th, 2007 by

From: “Mr Matthew Setters” <mattsettersatblueyonderdotcotoduk>Subject: Feature ’75a0fea7-12fe-4cad-a1b2-525fa776c07e’ is not installed in this farm, and can not be added to this scope. Date: Fri, 23 Feb 2007 23:42:35 -0000Newsgroups: microsoft.public.sharepoint.general Feature ’75a0fea7-12fe-4cad-a1b2-525fa776c07e’ is not installed in this farm, and can not be added to this scope.  i get this after trying to install a helpdesk template from […]

Posted in Moss 2007 | No Comments »

Employee Lookup in MOSS2007

February 24th, 2007 by

From: Tim <Tim discussions microsoft com>Subject: Employee Lookup in MOSS2007Date: Thu, 22 Feb 2007 06:47:00 -0800Newsgroups: microsoft.public.sharepoint.general Does anyone know what you have to do to get this to function.  I was expecting that it would invoke the Outlook Contacts like it does when configuring but apparently it doesn’t (yet).  Thanks for your help.  Tim ************************************** […]

Posted in Moss 2007 | No Comments »

Custom Content Types

February 24th, 2007 by

From: <gover discussions microsoft com>Subject: Custom Content TypesDate: Fri, 23 Feb 2007 08:41:18 -0800Newsgroups: microsoft.public.sharepoint.portalserver I have created a custom Content type, which inherits from Announcements. The Custom Content type is meant to store information about New-Hires at our company. It has  the new employee’s name, manager name, job title, photo, start date, background, etc. […]

Posted in Moss 2007 | No Comments »

STSADME Export/Import Did Not Move Version History

February 22nd, 2007 by

From: “Alan Whitehouse” <awhitehouseNOSPAMattgodotca>Subject: STSADME Export/Import Did Not Move Version HistoryDate: Wed, 21 Feb 2007 16:28:22 -0500Newsgroups: microsoft.public.sharepoint.portalserver Hi,  I did a couple export of sites and re-imports of sites (moving between web/db servers) and it seems like the version history of documents did not move.  Anyone have any idea what might have happened?  I […]

Posted in Moss 2007 | No Comments »

« Previous Entries