Code Camp update

Het is al bijna zover, nog minder dan twee weken en het eerste Nederlandse Code Camp is een feit. Alles tot nu toe wijst erop dat het een groot succes gaat worden. Zo was er een fors overschot aan potentiele sprekers en hebben we een mooi en divers programma op kunnen zetten. Over gebrek aan interesse van deelnemers hoeven we ook al niet te klagen, de inschrijving is al even gestopt omdat het maximaal aantal deelnemers bereikt is. We zouden graag meer deelnemers toelaten maar de ruimtes laten eenvoudigweg niet meer mensen toe. En gebrek aan interesse van sponsors hebben we ook bepaald niet, naast de hulp die we al gehad hebben om de ruimtes, eten en drinken te regelen hebben diverse sponsors software beschikbaar gesteld. Zo hebben we software van Microsoft, Dundas, Red Gate en ComponentArt te verloten gedurende de lunchpauze. En voor mensen die op eigen houtje nog wat willen proberen zullen er PC’s met Virtual Machines beschikbaar zijn met ondermeer de laatste Visual Studio Orcas Beta. 

Alles bij elkaar hebben we een flink programma en alle indicaties zijn dat het een groot succes gaat worden. Met een beetje geluk wordt dit het eerste Code Camp van een serie en worden ze allemaal een groot succes.

 Tot op 12 mei in Barneveld.
www.code-camp.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *