Community Launch Event!

Op vrijdag 28 maart organiseert Software Developer Network (SDN) in samenwerking met de .NET gebruikersgroep (dotNed) en VBcentral de community launch van Visual Studio 2008, SQL Server 2008 en Windows Server 2008. Dit evenement loopt parallel aan een reguliere Software Developer Event. Hierdoor zijn de drie Nederlandse gebruikersgroepen in staat om jou een indrukwekkend programma voor te schotelen. Deze dag bestaat uit ruim vijfentwintig sessies, verdeeld over maar liefst zeven paralleltracks. Door het brede aanbod van onderwerpen en de aanwezigheid van veel bekende en gerenommeerde sprekers, mag je dit unieke evenement niet missen!

Alle leden van de drie Nederlandse communities kunnen zich aanmelden en hebben toegang tot alle sessies van die dag. De afsluitende Algemene Ledenvergadering van de SDN is alleen toegankelijk voor SDN leden. SDN leden kunnen zich aanmelden via de gebruikelijke weg en niet SDN leden via de website van Microsoft Nederland. Het evenement vindt plaats in De Reehorst, Ede en de kosten voor niet betalende SDN leden bedragen € 50,00 inclusief BTW.

Bezoek voor meer informatie en het volledige programma de website van de SDN

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *