.NET Events in Nederland

Wat gebeurt er allemaal voor .NET ontwikkelaars in Nederland? Best veel geloof dat maar. En niet alleen de opvallende zaken als een DevDays of een SDC maar er zijn veel meer bijeenkomsten. Alleen hoe weet je wat er allemaal georganiseerd word en door wie?

Tot nu toe moest je daar een hele serie websites en blogs voor nalopen, niet echt handig als je het mij vraagt. Daarom heb ik besloten die informatie te verzamelen op een enkele plaats. Zeg maar een one stop shop voor .NET bijeenkomsten die interessant zijn voor Nederlandse .NET ontwikkelaars. EN waar kan je dat dan wel vinden? Op de site www.DotNetEvents.nl! Mooi in een overzicht per maand dus de manier om te zien of er iets interessants georganiseerd wordt waar je ook naar toe wil.

Uiteraard kan het zijn dat er bijeenkomsten zijn waar ik ook niets van weet. Als je er een weet die niet op het overzicht staat stuur me dan even een berichtje zodat ik die toe kan voegen aan de lijst.

Tot de volgende bijeenkomst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *