CodeCamp 2008

Afgelopen jaar hebben we het eerste CodeCamp in Nederland georganiseerd en dat was een groot succes. De meeste deelnemers vroegen om meer, sommige zelfs om een CodeCamp per kwartaal of een heel weekend lang. Nou hebben we dat laatste nog niet gedaan maar we zijn wel aan de slag gegaan om een nieuw CodeCamp te organiseren. Als datum hebben we zaterdag 6 september gekozen. Gelukkig waren Microsoft en Class-a behulpzaam en kunnen we, net als vorig jaar, weer in het Microsoft Innovation Center in Barneveld terecht. Een mooie datum en locatie om uitgerust van de vakantie een hoop kennis uit te wisselen.

Het programma staat nog niet helemaal vast, hou daar de website voor in de gaten, maar je kan er ondermeer de bekende Nederlandse sprekers verwachten. Uiteraard kan je zelf ook nog een sessie voorstellen dus als je een idee hebt voor een leuke sessie laat het dan zo snel mogelijk weten.

 

Dus zet de datum vast in je agenda en meld je zo snel mogelijk aan op de website www.code-camp.nl.

 

Het CodeCamp is een gezamenlijk initiatief van de SDN, de stichting DotNed en VB Central.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *