http://social.microsoft.com/Forums/en-US/partnerwinserversbs/thread/02465ce7-a59b-4014-aeaa-9650c0e32f0f

Description:

SBS2011 server, OWA is not working. When trying to login on SBS2011 server, got the errors below:

 

 

Cause :         

The OWA application pool targeting the wrong .NET Framework version IIS. By default, the RWW site application pool: SBS Web Workspace AppPool is using .NET Framework v4.0.30319.  The OWA application pool: MSExchangeOWAAppPoll is using .NET Framework v2.050727.

               

Resolution:    Check the Application Pool settings:

=====================================

a. Open IIS Manager on the SBS2011 server.

b. Under the server, choose Application Pools

c. Double chick the SBS Web Workspace AppPool and ensure the following settings:

 

.NET Framework version: .NET Framework v4.0.30319

Managed pipeline mode: Integrated

Start application pool immediately: checked

 

d. Click OK to save the settings.

e. On the right Actions panel, click Stop and then click Start option to restart the application pool: SBS Web Workspace AppPool

 

Please use the same methods to verify (with the following settings) and restart the application pool: MSExchangeOWAAppPoll

 

.NET Framework version: .NET Framework v2.050727

Managed pipeline mode: Integrated

Start application pool immediately: checked

 

After that, please check if the RWA site and OWA site can be opened properly.


Best regards,

Tony Ma
Partner Online Technical Community
—————————————————————————————–
We hope you get value from our new forums platform! Tell us what you think:
http://social.microsoft.com/Forums/en-US/partnerfdbk/threads
——————————————————————————————
This posting is provided “AS IS” with no warranties, and confers no rights.

 

Comments are closed.