Mathias Olausson [MVP]

Final call for Dev Days 2012! (SWE)

without comments

Det finns fortfarande platser i Göteborg och Malmö för Visual Studio 2012 lanseringseventen jag och Peter kör tillsammans med Microsoft Sverige. Det kommer att bli massor av demos av den nya produkten, givetvis med fokus på ALM;

Dev Days: Visual Studio 2012
Microsoft och Transcendent Group AB presentera nyheterna i Visual Studio 2012 och lägger extra fokus på ALM. Vi går igenom applikationslivscykel kedjan från ide till verklighet. Applikationslivscykeln (ALM) ger dig möjlighet att utveckla bättre lösningar och applikationer på kortare tid.

Skaffa dig insikt om ALM-processen och dess fördelar. Visual Studio 2012 med Team Foundation Server ALM ger dig möjligheten att driva och följa upp dina applikationer och kvalitén. Med Test Professional kommer du säkerställa att dina krav testas.

Visual Studio 2012 ger dig möjligheten att bygga applikationer som adresserar Windows Phone, Windows 8, .NET framework.

Evenemanget är kostnadsfritt och körs mellan 9 och 16.

  • 25/9 – Stockholm (fullt)
  • 26/9 – Göteborg
  • 27/9 – Malmö

Registrera dig här: https://msevents.microsoft.com/CUI/EventDetail.aspx?EventID=1032518053&Culture=en-SE&community=0

Written by Mathias Olausson

September 21st, 2012 at 4:25 pm

Posted in Uncategorized

Leave a Reply