Mathias Olausson [MVP]

TechDays 2014 (SWE) – Från kod till produktion på 60 minuter

without comments

I höst är det dags för nästa TechDays i Sverige, denna gång 18-20 november på Kistamässan i Stockholm.

Själv har jag förmånen att hålla ett pass om releasehantering som specifikt kommer att handla om hur man med hjälp av senaste versionen av Visual Studio kan sätta upp en releaseprocess på ett väldigt smidigt sätt. Vi kommer gå igenom hela flödet från kod till release och även få med stödjande tekniker som automatiserad testning och miljöhantering.

Info om sessionen hittar du här: http://www.techdays.se/Program/Sessioner/Fran-kod-till-produktion-pa-60-minuter-eller-hur-du-med-hjalp-av-Release-Management-for-Visual-Studio-kan-implementera-en-automatiserad-releaseprocess

Har du idéer på saker du skulle vilja se mer av inom release management så skriv en kommentar.

image

Written by Mathias Olausson

July 23rd, 2014 at 2:38 pm

Posted in Uncategorized

Leave a Reply