Mathias Olausson [MVP]

Tech Days 2014 – Continuous Delivery (SWE)

with one comment

Tack ni som kom på min presentation på Tech Days! Det var kul att se det stora intresset för Continuous Delivery, något som jag känner är ett av de mest intressanta tillskotten inom software engineering eller utvecklingsprocesser under senare år. Rätt tillämpat kan det göra stor skillnad i hur snabbt man kan leverera sin produkt med bibehållen (eller förbättrad!) kvalitet.

Presentationen från sessionen finns nu uppe på SlideShare här.

För er som var intresserade av koden från projektet jag använde som demo så kan ni ladda ner den här.  Det är en komplett lösning med de olika komponenter och script som jag använde under presentationen. Jag kommer skriva en post här inom kort som går igenom lösningen steg för steg och visar hur man kan sätta upp en CD process som bygger, paketerar, deployar och testar.

Written by Mathias Olausson

December 11th, 2014 at 12:34 am

One Response to 'Tech Days 2014 – Continuous Delivery (SWE)'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Tech Days 2014 – Continuous Delivery (SWE)'.

  1. […] Tech Days 2014 – Continuous Delivery (SWE) […]

Leave a Reply